fredag 10 oktober 2008

En hellyckad dag!

Har haft en bra dag idag. På morgonen vart det pajbak o sen kom tjejerna hit med sina små.
Micke kom oxå hem då det var dåligt med jobb idag, men tjejerna verkade inte ha nåt emot det och absolut inte jag heller såklart! Han e ju så snäll min Miquel <3
Efter fika satte vi fart med o trycka dom små´s fötter på tavlor. Det var INTE så lätt som jag trodde. Kladd kladd men vi grejade det hyfsat fint iaf. Lattjot!
Efter det lite mer kaffe.
Sen bar det av till Marieberg!!!!(inte alla ihop) Först blidde det köpcentret.
Micke skötte kortet o jag plockade lite åt mej o Emmie=)
Jag fick typ en munkis, linne o underwear. Strumpor, strumpbysssor till Giz, o kräm till hennes äppelkinder. O massa annat smått vart det. Tack älsklingen !!!!
Passade på o säga hej till Eva, Dejz o Evas man inne på centret oxå. Dom hade jag inte träffat på länge mohahaaa. men alltid lika trevligt=)
Sen bar det av till baby Proffsen. Vi beställde en Akta Graco. Helt nytt har de börjat tillverka lr aa sälja, helsvarta, så det tog vi!
På måndag skulle den komma, så då hinner vi få den innan Sthlm resan=)
Sen till godisgrossen o handla 2 stoooora påsar me lösgodis. - Mataffärn o sen var vi faktiskt så trötta så det blidde hämtpizza. Gott gott !
Nu är jag trött, som vanligt! Och vill bara vara! Kl är bara 19.30 o Emmie somnade på stört när jag lagt ner henne efter kvällsbestyren. Plutta plutta.
Hur som, en helt perfekt dag har jag haft <3>

3 kommentarer:

Mami Jenny sa...

Hej

Vad synd att ni inte ringde hade gärna velat göra fotavtryck jag med.. Trodde du inet kunde idag du skrev det i smset...

Ha en bra helg kram

Anonym sa...

hur funkade de med fotavtrycken?vad hade du för färg?ja hade fingerfärg men man ser inga fötter=) bara massa kladd=p tips?=) kramar

Anonym sa...

vi använde oxå fingerfärg, men det var svårt o man får hjälpas åt.
Vart lite kladdigt för oss med, men ta inte så mkt färg o tryck snabbt o försiktigt bara=) Lycka till=)