lördag 17 januari 2009

Bajs





Sen inatt har jag haft riktigt jobbig huvudvärk... Alltså har mitt lull i min egna lilla värld fortsatt idag med.. Men klart att Emmie o Micke inkluderar i den där lilla världen. *ler* Jag o Emsan somnade till en stund på eftermiddagen, o värken känns lite bättre nu. Så var vi ut o tog lite frisk luft med.. Emmie fick 'gå runt' i den lilla snö som finns kvar=) Men inatt var det JOBBIGT! Trots bankande/dundrande hövvövärk kunde jag inte somna. Låg o tänkte. Och jag är absolut inte som en elefant som kommer ihåg allt gammalt, utan jag är nog rätt duktig på att lägga saker bakom mig o förlåter väldigt lätt. Ingen ide´o älta, det mår man inte bättre av. Men inatt dök det upp några saker som nån sagt till mig, för ett par år sen, sånt som sårade mig väldigt väldigt mycket o sånt som jag tycker att en som jag räknar till mina hjärtan bara inte ska säga.. Som vanligt skakade jag väl av mig, utan att ifrågasätta, men nu kom jag på´t o tänkte Vaaa i hel-ete??? Hur i herrans namn har jag kunnat ta så mycket skit egentligen??? Näädu, den människa går fett bort från mitt hjärta nu! Nixpix, sånna människor behöver vi inte i våra liv!!! Kommer jag sakna henne? Kanske? Ushabusha nu ska jag inte tänka på det, blir bara himla ledsen då. Men mest ledsen över hur dum o blåögd jag själv har varit.. Tankarna finns återigen i tälje o min big brother. Han mår inte så bra o jag har suttit här 17 mil ifrån honom o fixat o trixat, nu fick han iaf en akuttid hos farbror doktorn. Min älskade Ellen kör honom. Och jag väntar på samtal för att höra att allt är oki me honom..
That´s all folks.. Imon är en ny dag och en GLAD sådan. Pöss!

5 kommentarer:

accka sa...

Efter mörker kommer ljuset gumman<3<3<3

Anonym sa...

sööta emsan e ute o går...:) går fort du;) haha

Anonym sa...

Haha ÅHHH SÖTNOSEN!!! Va duktig hon är! Stora tjejen!Saknar er massor!
Pröva att kolla på videon nu om det går? Hoppas det funkar!

Älskar er!

Anonym sa...

Hehe tack hjärtat! Va bra att det gick nu=) Colle håller på att få en tand REDAN så han håller händerna i munnen HELA TIDEN och så ser man en liten vit grej som är på väg upp. Och man känner den också! Gud va Emsan är sööööt! Man får inte nog av hennne! Så underbart söta bilder!

Älskar er!

Anonym sa...

Haha jaa altså den har inte brytit igenom tandköttet än men man känner och ser en liten vit prick=) Oliver fick sina första tänder när han va 4 månader så han va också jätte tidig!
Hur går det med Emmies tänder?Vaknade hon tidigt imorse? Gick huvudvärken över? Hoppas det!
Jag och Loijs pratade om att vi ska ¨komma iväg till er nu efter lön=) Saknar er så!!

Love u pusss