tisdag 3 augusti 2010

Läkarbesök

Vackraste benen ever ... Noot!


Idag har jag varit iväg till barnläkaren med Mio som ännu en gång har öroninf och äter pc nu dådå.
I september ska vi till samma läkare igen, som vi träffat många ggr förr och efter det blir det väl remiss till öron för rör.

Jag var själv till läkaren igår pga mina myggätna ben,
båda benen är täckta av blåmärken varav 3 blåmärken är större än apelsiner.
Hela vänster vad är ett STORT blåmärke.
Denna Dr hade aldrig sett nåt liknande sa hon och hon visste varken ut eller in.
Brist på nånting kanske?
Ytliga blodkärl & tunnflytande blod?
(min första tanke då var ; vad händer om jag ramlar o slår i huvet??? Antagligen inget farligt eftersom läkarn inte sa nåt, men jag vete tusan, hon sa ju knappt hej när jag kom.)
Hur som haver är det massa prover tagna på mej då och jag får svar innan veckan är slut skulle jag tro.
Jag vet att det inte är normalt att få sånna här märken för nå mygg lr knottstick eller om man kliar sig, men jag är ändå inte spec orolig utan tror att allt går o åtgärdas.
Hoppas jag iaf!

Måste bara berätta en rolig sak som den fundersamma stumma doktorn sa ;
jaaa, vad kan det vara? Har du kanske suttit mycket?
Jag blev lite full i skratt o svarade att nee, jag har en mkt aktiv 2årig flicka och en snart 1årig pojke som tar sig fram o allt är intressant just nu så jag hinner inte sitta så mkt även om jag skulle vilja=) hahahahahah
(tänkte för mig själv att ska man får sånna blåmärken måste man nog sitta på hårt underlag i en vecka i sträck isf? hehe)

3 kommentarer:

Laila sa...

Det var den knäppaste kommentaren jag hört hiiiihiiihii Har DU (av alla människor) suttit mycket. Haahaaha. Men gud vad dina ben ser ut. Men det är ju bra att de tagit en massa prover då kanske de kan hitta varför du har varit så trött på sistonde också (två flugor i en smäll).
Kramis

Fia sa...

Ett rätt ;-) Han i rött är förlossningsläkare.

Hoppas ni haft en bra sommar. Själv har jag njutit när jag varit ledig, men nu är man tillbaks och jobbar igen. Därav den dåliga uppdateringen på bloggen ;-) Kram!

loijsan sa...

aaaahaha men du!! Jag undrar just vart vissa som jobbar inom sjukvården fått sin utbildning någonstans...ahaha Har väl aldrig hört att man kan bli blå av att sitta för mycket.
Eller ja kanske om man suttit i flera år väger ett par hundra ;)